HUOPAKATOT

Oiva-Katto Oy on erikoistunut huopakatteisiin ja taroaa kokonaispalveluna kohteeseen työt ja materiaalit. Huopakate on laadukas, kestävä ja näyttävä kate, joka sopii niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Kattoremontilla uusit koko rakennuksen ilmeen ja samalla myös nostat sen arvoa.

Uusi huopakatto, Oiva-Katto Oy:n työkohde.

 

 

UUDET HUOPAKATOT

Kun aloitat rakennuskohteesi suunnittelun, tutustu kateratkaisuna huopakatteeseen. Tarvittaessa autamme sen suunnittelussa ja tarjoamme työn kokonaispakettina.

Huopakattourakointia Oiva-Katon urakoimana.

HUOPAKATON UUSINTA

Huopakate on pitkäikäinen sijoitus, ja sen huolto lisää katon ikää parhaimmillaan 10-15 vuotta. Huolletun katon käyttöikä on jopa 30-40 vuotta. Tarjoamme työn kokonaispakettina, sisältäen rakenteiden tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset, sopivan materiaalin valinnan ja työn toteutuksen. Tarvittaista lisätöistä sovitaan yhdessä tilaajan kanssa.

Huopakatto omakotitaloon Oiva-Katto Oy:n toteuttamana.

HUOPAKATON KORJAUS- JA HUOLTOTYÖT

Huopakatteen tarkastus ja huolto on hyvä jättää ammattilaisen käsiin. Kun huollatat katon säännöllisesti, vältyt yllätyksiltä. Hoitamattoman katon vuotokóhdat kannattaa korjata heti, sillä pienikin vuoto voi aiheuttaa isoja vaurioita rakenteille. Myös kattojen puhdistukset, sammaleenpoistot ja pesut kuuluvat hyvinhoidetun huopakaton huoltoon.
Huopakattotyö Oiva-Katon toteuttamana.

Materiaalina käytämme korkalaatuisia Icopal-kumibitumikermejä.

www.icopal.fi

icopal logo 100mm

Huopakate sopii myös vapaa-ajan rakennuksiin, Oiva-Katto Oy:n kohde.

KATTOREMONTIN VAIHEET

- Ilmainen kohdekäynti, arviointi, asiakkaan toiveiden kartoitus

- Suunnitelma sopivasta ratkaisusta ja kirjallinen tarjous

- Sopimus työstä ja aikataulusta kirjallisena

- Työn luonteesta riippuen; uuden katteen rakentaminen, vanhan purku, kattorakenteiden tarkastus sekä mahdolliset korjaukset ja uusi kate. Työn aikana suojaamme rakennuskohteen säiden vaihteluilta.

- Muut sopimustyöt, esim. pellitykset ja sadevesijärjestelmät

- Loppusiivous ja purkujätteen poiskuljetus

- Työn tarkastus yhdessä asiakkaan kanssa

- Takuutodistus

Pienet ja suuret kohteet toteuttaa Oiva-Katto Oy Espoosta.